مي كساب تسخر من منتقدي حفلة قرانها 

إستعانت مي كساب بقدراتها الكوميدية للرد على السخرية لموجهة لطلتها أثناء عقد قرانها، وقالت إنها “تعشق الكابوريا” ولهذا اختارت قصتها لطلة ليلة العمر.

ونفت مي ما تردد عن حدوث توترات داخل عائلتها بعد الاطلاع على ردود أفعال الجماهير بمواقع التواصل الاجتماعي، وقالت: أنا شخصية طبيعية جدًا ومبعرفش أتعامل في حياتي الطبيعية إن أنا فنانة ومشهورة ونجمة، اللي بحس بيه بعمله واللي بصدقه بقوله، وطول الوقت قصة إن أنا فنانة وحياتي منتهكة دي بتضايقني، بعيدًا عن قصة زواجي.

ورفضت السماح لجماهيرها بالتدخل فى حياتها الخاصة بحجة أن الفنان ملك جمهوره وقالت: أنا ملك للجمهور بفني فقط لا غير، حياتي الشخصية أو تصرفاتي الشخصية مش ملك لحد، طالما أنا مبعملش حاجة تضايق المجتمع أو تكون عكس عاداتي وتقاليدي وتربيتي اللي أنا اتربيت عليها، فأنا كل التعليقات دي من أول ما ابتديت شغلي عمري ما اهتميت بها، طالما أنا مقتنعة باللي أنا بعمله ومؤمنة جدًا بالقدر ونصيب ربنا واللي بيكتبهولي، راضية أبويا وأمي، وقلبيهم ربي، فمليش دعوة بأي حد.

يمكنك أيضا قراءة More from author